dimecres, 4 de març del 2015

Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres

Aquest cap de setmana passat hem tingut la sort de gaudir a Figueres del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres .

Un bon moment per captar amb la nostra càmera moments diferents i jugar a capturar, el moviment, i expresar-lo com més ens vingui de gust, tot i que en aquests aconteixements moltes vegades hem quedo simplement disfrutant de  l'espectale i acaves adonan-te que realment no has estat capaç de plasmar allò que has viscut. 

Aqui un petit recull d'alguns instants captats. 














6 comentaris:

  1. Algunes són molt potents, Albert. També va ser un bon moment per "testar" el rendiment de l'equip eh ? :-) Aquestes condicions de llum són difícils.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment unes condicions difícils pero la veritat es que els nous equips treballen el soroll d'una forma molt controlada , i et permet jugar bastant a plaer.

      Elimina
  2. Una sèrie molt representativa. Realment difícil treballar amb les llums i la posició que tens des del seiet. Les composicions no sempre són les óptimes per a tenir impacte visuali això ho fa més difícil encara. Veig que vau anar a l'espectacle blau, nosaltres al vermell i encara tinc les fotos a la càmara.
    De fet tinc encara les del festival de 2014 descarregades però sense processar (penso que només vaig fer una criba inicial). Reconec que tot i que m'ho paso bé fent les fotos no és l'estil que m'agrada ni de lluny fins al punt que sempre les deixo per un altre moment i com que sempre tinc coses en "llista d'espera"...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deixar reposar les fotos, sol ser bastant havitual en mi, pero reconec que aquet típus de fotos m'hagrada rawelar-les aviat per intentar aconseguir que hem transmetin el que vaig sentir en el moment de fer-les , cosa realment difícil.

      Elimina
  3. Hola Albert!!
    Totes les fotografíes estan prou bé, però vull destacar la primera, doncs pel meu gust és sublim. Enhorabona!!
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Antoni, realment varen ser uns segons que la imatge era impactant per casualitat estavem amb l'Atzu de costat i vàrem poder captar aquest moment.

      Elimina