diumenge, 22 de novembre del 2015

MADAGASCAR el Regne dels Baobabs

El Regne dels Baobabs

Tots tenim algunes imatges gravades a la nostra retina, o en els nostres records. En el meu cas una d'aquestes es la de la famosa avinguda dels Baobabs. Un arbre d'alló més curiós que moltes vegades dona la sensació que esta plantat de cap per avall . 

Aquest any finalment he pogut aconseguir un dels somnis que tenia feia molts anys ,desde que vaig veure aquelles imatges per primera vegada. Han estat 18 dies molt intensos junt amb un excel.lent grup de gent,  amb moltes vivències i molts quilòmetres per un país excepcional on gran part de les espècies que hi viuen son endèmiques, es a dir que no les trobem en cap altre lloc del mòn. 

Aquest serà el primer de tota una sèrie d'entrades repassant aquest fantàstic viatge i excepcional país amb els excepcionals paisatges malauradament destruits per la desforestació, les espècies que hi viuen i com no la seva gent.








13 comentaris:

  1. Benvingut i ara ens toca a disfrutar nosaltres veient els teus traballs. Vas poder fer la nocturna?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eduard mica en mica anirem mostrant. Alguna cosa vaig poder fer però molt poca es un país amb molt poca contaminació lumínica però amb molta pols ambient a la zona seca i malauradament núvols el dia que vam fer la posta de sol als baobabs , junt a que els allotjaments son molt escassos i al mig de les poblacions importants

      Elimina
  2. Benvingut i ben retrobat Albert.
    No hi ha res millor que tornar d'una experiència d'aquest estil per poder explicar-ho a casa i saborejar els records. Tatxar una experiència vital o un somni de la llista de desitjos és una fita molt desitjable i no sempre a l'abast però quan sorgeix la oportunitat si es pot no s'ha de deixar escapar.
    Més enllà de les condicions que t'he llegit que deies que tenieu de ben segur que tens algun que altre tresor guardat a la tarja de memòria. Si més no, exòtic i poc vist que aquí.
    Ara l'experiència i el record no te'l treu ningú i t'acompanyarà dins dels teu cap sempre.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci per passar Dani,
      Realment es agradable estar davant un d'aquells indrets que tenim gravats a la memòria el difiícil es després intentar plasmar en una fotografia el que estas vivint o allò que havies creat a la teva imaginació.

      salut.

      Elimina
  3. Precioses!. Celebro que hagis pogut fer aquest foto-viatge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci, per passar Daco. realment és gratificant anar aconseguint objectius o somnis.

      Elimina
  4. Una meravella! gràcies per compartir-les, de ben segur que ha sigut una experiència inoblidable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es agradable de compartir imatges i instants si son prou agradables a la vista.

      salut.

      Elimina
  5. Segur que ho recordaràs tota la vida, el meu no va ser un bon viatge fotogràfic però si molt enriquidor.
    Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar Pere, Realment és un viatge molt enriquidor ja que els endemismes de Madagascar, et fan viure per uns dies en un món a dintre d'un altre món . Fotogràficament el temps anirà dient si he estat capaç de treure'n el suc.

      salut.

      Elimina