diumenge, 1 de març del 2015

Benvinguts

Soc l'Albert Vilardell Prats, pagès de professió i fotógraf aficionat, amant de la meva feina i del territori que ens envolta.


Desde ben petit he estat lligat a la terra, a l'aire lliure, i a  viure i respectar el que ens envolta. Com a Empordanès que soc i tocat per la tramuntana,  orgullós de viure en un lloc privilegit gairebé al cor de l'Empordà. 

Per això m'he decidit a crear aquest blog,  per compartir instants i moments, a mode de diari, d'un temps que va a una velocitat vertiginosa i que intento capturar amb la meva càmera. 

Principalment m'hagrada la fotografia de natura i és el que més faig, desde grans paisatges fins a fotomacrografía , sobretot de la nostra flora autòctona i especialment les orquídies del nostre territori, però no hem lligo a cap modalitat, intento explorar i apendre tot el que puc. 

Espero que pugueu disfrutar d'aquest petit racó. Us deixo amb unes imatges del que tinc més a prop, el meu poble, Vilafant .


6 comentaris:

  1. Benvingut al món dels blocs. Ja hauràs com dona moltes satisfaccions. Bones imatges per començar :)

    ResponElimina
  2. Molt bé Albert, seguirem les teves entrades, que prometen ser interessants !!

    ResponElimina
  3. Bones!
    Com et deia tens per davant un projecte molt personal que el pots conduir i reconduir pels camins que tu consideris desde només mostrar fotos fins a complementar-ho amb escrits etc...
    Tot dependrà del que vulguis mostrar i transmetre en cada entrada de les que facis.

    Ens veiem.

    ResponElimina