dimecres, 5 d’agost del 2015

NIT A TUDELA

Nit a Tudela

Fa uns dies amb la gent d'ACFAE vàrem fer una sortida nocturna a Cap de Creus, i en especial voliem anar a aquest bonic indret de la Costa Brava.  

El paratge de Tudela, on antigament hi havia hagut el Club Med , un "resort" amb casetes en un lloc idíl.lic,  que fa uns anys es va enderrocar per tornar-lo a un estat més o menys natural.

La veritat és que l'indret és d'alló més interessant amb moltes roques amb formes capritxoses que fan volar l'imaginació . Aquesta depenen dels traguinyolis de ratafia que un hagi pres per anar més o menys accelerada però això ja seria un altre tema.  Un terreny on molta gent a fet volar la imaginació potser el més conegut és Salvador Dalí ,amb la seva obra El Gran Masturbador, inspirada en una roca d'aquest indret, entre moltes altres. 

I un arbre al que li vull dedicar aquesta primera entrada d'aquella jornada ja que li vàrem intentar treure el suc fotogràficament jugant amb els núvols empesos per la forta Tramuntana , la contaminació lumínica i la lluna que jugava a cuit i amagar. 







I una imatge d'una roca animal, desde una àguila , a un porc, passant per un gos ... 





5 comentaris:

  1. Aquesta primera m'agrada molt!
    Aquest cel dramàtic i l'arbre amb aquesta forma tan peculiar demanava aquest revelat en B/N
    Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar Jordi, realmen aquest arbre donava molt de joc i els núvols de tramunana es presten a aquestes coses, salut.

      Elimina
  2. El primer cop que vaig fotografiar aquest pi, era viu, aviat la seva figura de branques atramuntanades seà un record o un grapat de digets al disc dur :-) . Magnífica col.lecció, company!

    ResponElimina