diumenge, 15 de març del 2015

QUADRESISTENCIA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE QUADRESISTENCIA 

Aquests cap de setmana la Penya Motorista Figueres a organitzat a Vilafant una prova del Campionat de Catalunya de quadresistencia. 

I cap allà que ens hem dirigit a disfrutar de l'espectacle i com no intentar captar alguna imatge. La fotografia esportiva i sobretot el motor és prou complexa i amb tantes formes d'interpretar-la com totes les altres, en aquest cas he intentat plasmar amb més o menys encert el moviment, dels quads. 


3 comentaris:

 1. Un bon divertiment ;-9. Em quedo amb la quarta. Una abraçada, Albert.

  ResponElimina
 2. I sembla que el temps us ha respectat prou!
  Tot i que les dos primeres s'asemblen molt potser són les que més m'agraden. A triar fins i tot pel tema del colors, em crida més l'atenció la primera de totes.

  Ens veiem!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo també m'hi quedo Dani, casualment ha anat a petar la primera de l'endtrada.

   Elimina