diumenge, 2 d’abril de 2017

L'HOME PENJAT

ORCHIS ANTROPOPHORA

Avui he pogut veure les primeres antropophores Empordaneses. Com el seu nom indica a aquesta orquídia se l'anomena, de l'home penjat, ja que part de la seva flor dona la sensació precisament de la figura d'un home penjat,  a mi hem fa pensar també amb les llufes del dia dels sants inocents. 


4 comentaris:

 1. La vas agafar amb les pimeres flors obertes. Quin seguiment que els hi fas i quina mala sort representen aquests dies de vent per poder-ho fer.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tenim la sort de viure en un petit país privilegiat, i estem envoltats de petites maravelles.

   salut

   Elimina
 2. Aquesta primera més artística que la resta amb aquest fons m'agrada!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. A mi tambés es la que m'hagrada més i hem vaig divertir molt buscant els efectes de les plantes del fons fins que vaig trobar l'encuadrament que m'hagradava.

   salut.

   Elimina