diumenge, 18 de desembre del 2016

GUERRA DE LLUMS

GUERRA DE LLUMS 

Aquesta fotografia ha estat escollida com a primer premi en la categoria #FOTODENUNCIA al 29è conrus de Fotografia Naturalista 2016 de l'ANG.



Sempre fa il.lusió rebre un reconeixement,  tot i que en aquest cas et deixa un regust agredolç.

En aqusetes categories com tots sabem es valoren aspectes que ataquen directament el medi natural que ens envolta i en una època en que tots volem tenir les ciutats i pobles ben il.luminats no som conscients moltes vegades de l'impacte que això provoca en el medi i en els altres organismes que ens envolten. 

Els que ens agrada la fotografia nocturna busquem espais on hi hagi poco contaminació lumínica i amb els companys de l'ACFAE cada estiu fem alguna sortida per fotografiar la via làctea , en aquest cas desde la torre de Norfeu. Però si just gires 90 graus a l'esquerra la llum que projecta Roses o en aquest cas l'Escala fa evident una agresió que moltes vegades passa desaparcebuda. 



4 comentaris:

  1. Felicitats pel premi i per recordar-nos a tots el que ens estem perdent per no tenir en compte el disseny de les faroles, la qualitat de la llum i l'excés de cartells lluminosos en un país que també vivim de vendre paisatge. Una abraçada, Albert

    ResponElimina
  2. Realment ens costa ser conscients del que fem i les consequencies que te per els altres i per nosaltres mateixos.

    salut.

    ResponElimina
  3. Enhorabona, molt ben capturada aquesta V.L. tot i la brutalitat de llum parasitària.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi. tècnicament molt millorable pero cumpleix la missió per la qual es va fer.

      salut.

      Elimina