diumenge, 24 de juliol del 2016

EPIPACTIS PALUSTRIS

Epipactis Palustris

Aquest genere d'orquídies és dels últims a florir a casa nostra i la veritat que el tinc bastant abandonat, però el dissabte juntament amb la gent del GNO ( grup naturalista d'Osona ) i del GOC ( Grup orquidològic de Catalunya ) vam fer una sortida cercant aquestes orquídies a la seva comarca. 

El resultat no va ser molt espectacular ja que és una espècie no exageradament abundant i el temps tampoc és que aquest any hagi ajudat amb l'escassetat d'aigua, però vam tenir la sort de poder trobar algunes poblacions, aquesta en concret uns companys la van localitzar dins una riera i mullant-nos els peus per fer les fotos , que amb la calor d'aquests dies no es cap problema, vaig captar aquestes imatges.

Espero que us agradin 








2 comentaris:

  1. Una de les orquídies que més m,agraden. Pel que fa a les fotos m,ha agradat molt la composició de la última i la primera. Una abraçada, Albert

    ResponElimina
  2. This leads to additional savings as you will not need CNC machining additional water lines. Chillers additionally eat large amounts of electricity, and cooling towers eat water and electricity and require frequent upkeep and month-to-month water remedy plans. All electrical injection molding machines are the proper match for manufacturing most complicated, difficult, and thin walled elements. You can inject very accurate shots, while sustaining precise repeatability via the day, night, and seasons.

    ResponElimina