dilluns, 26 d’octubre del 2015

PUIG NEULÓS

Puig Neulós

Com no podria ser d'altra manera la tardor comença a fer acte de presència en els boscos de casa nostra. Una de les visites obligades de cada any son les fagedes, a Catalunya en tenim de molt boníques i conegudes , desde les mes famoses del Montseny, passant per la d'en Jordà a la Garrotxa , les d'Osona i com no a la nostra Albera. 

El Coll de l'Ouïllat és un indret que rarament et decepciona, tant sigui per les boires que acaricien el puig al que el seu nom fa referència com la diversitat de colors ara aquest temps.  Amb un diferencial important de les zones més solanes de la resta i depenent amb gran manera del que la senyora Tramuntana decideixi, per poder gaudir de la "maduració" de les fulles o no. 

Us deixo amb unes quantes imatges del passat Diumenge. 


Mirant al cel ens podem adonar de lo petits que som. 



Els faigs del nord encara llueixen un verd dominant. 




Els detalls del bosc 


"Fagedisme" com no, deixant volar l'imaginació quan et trobes inmers en un món màgic. 





4 comentaris:

  1. Je, je, així que hi has anat! I jo que em pensava que hi anaveu d,aqui uns dies. M,agrada moltla darrera. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eduard, és un lloc de "pelegrinatge" que visito dues o 3 vegades durant la Tardor, per gaudir dels canvis de paisatge de llums i colors que si produeixen. merci per passar .

      Elimina
  2. Bon recull d'imatges. Tot i que encara és verd aquesta del faig gran està molt guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mer cip per passar Pepet, la veritat és que és un faig prou impresionant dels que hi ha , ja que no hi han grans exemplars com a la Grevolosa per exemple, és una panoràmica de 5 imatges en vertical, i hem va agradar poder mostrar el contrast de colors entre la solana i la obaga.

      salut.

      Elimina